Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW
  Vóór 12:00 uur besteld?  Bezorging binnen 24 uur op werkdagen
  Pallet binnen Nederland géén verzendkosten
Neutrale verpakkingen
 x 
Bestellijst - € 0,00

Bestellijst

Bestellijst is leeg


Toiletpapierkopen levert de hoogste kwaliteit handdoekrollen maar ook die wat vriendelijker zijn voor uw portemonnee. Enkele voordelen die de handdoekrol biedt boven andere vormen van handen drogen – met een handendroger door middel van warme lucht of papieren vouwhanddoekjes: een handdoekrol is een stuk milieuvriendelijker, een handendroger met warme lucht gebruikt zeer veel energie en verspreid daarbij de bacteriën door de ruimte. Papieren vouwhanddoekjes zijn even hygiënisch maar kunnen verspilling in de hand werken. De meeste mensen gebruiken namelijk niet één vouwhanddoekje om de handen te drogen na het wassen. Vaak worden er  zelfs drie of vier papieren handdoekjes gebruikt. Dit is bij een handdoekrol niet het geval. Een handdoekrol geeft precies de juiste hoeveelheid papier die men nodig heeft om de handen volledig droog te maken. De gebruiker zal niet zo snel geneigd zijn een tweede stuk handdoekrol-papier te nemen. De handdoekrollen van Toiletpapierkopen hebben een groot absorberend vermogen en een hoge absorptiesnelheid.

Handdoekrollen: de handdoekrol is bij uitstek geschikt voor hygiëne

Papieren handdoekrollen is een erg hygiënische manier om uw handen te drogen en schoon te maken.
  
Tevens hebben wij ook voor de handdoekrol ons Toiletpapierkopen huismerk die zeer voordelig in prijs is. Onze rollen komen in de kleuren wit, blauw en groen.

Witte handdoekrollen worden meestal gebruikt in sanitaire ruimtes

Blauwe handdoekrollen worden vaak gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. Als er per ongeluk een stukje papier achterblijft in het voedsel dan is blauw makkelijk te herkennen en eruit te vissen.
 
Het papier is goed te gebruiken op plekken zoals horeca, drukke kantoorruimtes en openbare toiletten. Handoekrollen hebben lage onderhoudskosten. Deze rollen hoeven namelijk niet vaak bijgevuld te worden vanwege de enorme hoeveelheid papier.Mensen wassen vaak hun handen en met een grote rol kunt u precies in die behoefte voorzien.
 
Onze handdoekrollen zijn geschikt voor voedingsdoeleinden en zijn FSC gecertificeerd. Daarnaast hebben wij papier van het EU-Ecolabel. Mocht u dit belangrijk vinden let hier dan op.
 

Kwaliteit van het papier

Onze handdoeken zijn in 1-laags, 2-laags en meer laags verkrijgbaar. Onze papieren handdoekrollen zijn van verschillende kwaliteiten, goed absorberend en zijn sterk. De handdoekrollen breken niet af als het papier nat is.
 

Handoekrollen en andere opties

Handoekrollen papier is beter en makkelijker in gebruik dan textiel. Textiel is eigenlijk heel erg onhygiënisch. Als u textiele handdoekrollen gebruikt dan heeft uw vaak nog te maken met het gebruik van uw voorganger en dat is vervelend. Gebruik daarom bij voorkeur papier voor uw handdoerol.
 
Ook is er de handendroger met warme lucht. Deze handendroger met warme lucht verspilt erg veel energie en is o.a. daardoor minder gewenst. Tevens worden er nogal wat bacterien door de sanitaire ruimte heen geblazen.
 
Papieren vouwhanddoekjes zorgen vaak voor grote verspillingen omdat mensen meerdere handdoekjes gebruiken. Bij een rol is dit niet het geval waardoor de rol veel economischer is.
 
Handen wassen doet u op een zo schoon mogelijke en hygiënisch mogelijke manier. Het papier van handdoekrollen is hier het meest geschikt voor.
 

 

Bedrijfsgegevens

Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29 (geen bezoekadres)
1566 RS Assendelft

info@toiletpapierkopen.nl
Tel: +31 6 538 72 613

Whatsapp

Fax: +31 847264242

KvK: 56198647
BTW-ID: NL001119772B37
IBAN: NL42 INGB 0007450804

Aanbiedingen ontvangen?

© 2024 Toiletpapierkopen | Typefouten voorbehouden | Design: YNDI logo | Hosting: vimexx provider