Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW
  Vóór 12:00 uur besteld?  Bezorging binnen 24 uur op werkdagen
  Pallet binnen Nederland géén verzendkosten
Neutrale verpakkingen
 x 
Bestellijst - € 0,00

Bestellijst

Bestellijst is leeg


Een luchtverfrisser is een product dat wordt gebruikt om onaangename geuren in een kamer of omgeving te verminderen of te elimineren. Er zijn verschillende soorten Luchtverfrissers die verschillende technologieën en actieve ingrediënten gebruiken, afhankelijk van het doel en het beoogde gebruik.

Sommige Luchtverfrissers gebruiken geurende oliën of essences om aangename geuren in een ruimte te verspreiden en onaangename geuren te maskeren. Deze kunnen in verschillende vormen voorkomen, zoals sprays, oliën of pluggen, en in verschillende geuren, zoals lavendel, citroen, vanille of sandelhout.

Andere Luchtverfrissers gebruiken actieve kool of andere materialen om geuren op te nemen en te neutraliseren. Dit type Luchtverfrisser komt met name goed van pas in badkamers waar onaangename geuren zoals rioolwater of schimmel kunnen ontstaan.

Er zijn ook automatische luchtverfrissers die worden geleverd met een timer of bewegingssensor zoals de Microburst en automatisch geuren vrijgeven in een kamer om een ​​constante luchtversheid te garanderen.

Bij het gebruik van Luchtverzerzer is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze veilig en effectief zijn en volg de instructies van de fabrikant. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de gebruikte geuren niet te sterk zijn en andere mensen in de kamer niet storen of hinderen.

Bedrijfsgegevens

Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29 (geen bezoekadres)
1566 RS Assendelft

info@toiletpapierkopen.nl
Tel: +31 6 538 72 613

Whatsapp

Fax: +31 847264242

KvK: 56198647
BTW-ID: NL001119772B37
IBAN: NL42 INGB 0007450804

Aanbiedingen ontvangen?

© 2024 Toiletpapierkopen | Typefouten voorbehouden | Design: YNDI logo | Hosting: vimexx provider