Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW
  Vóór 12:00 uur besteld?  Bezorging binnen 24 uur op werkdagen
  Pallet binnen Nederland géén verzendkosten
Neutrale verpakkingen
 x 
Bestellijst - € 0,00

Bestellijst

Bestellijst is leeg


Onderzoeksbankrollen zijn speciale papierrollen die worden gebruikt in medische en wetenschappelijke instellingen. Ze worden op specifieke breedtes en lengtes gesneden en worden vaak gebruikt als hoezen voor onderzoekstafels of behandeltafels.

De rollen zijn meestal gemaakt van papier, dat een hoge sterkte en absorptievermogen heeft om vloeistoffen en andere materialen op te vangen die kunnen ontstaan ​​tijdens medische of wetenschappelijke onderzoeken of behandelingen. Ook zijn ze vaak voorzien van een speciale coating die een extra barrière vormt tegen vloeistoffen en lekkage op de onderzoekstafel voorkomt.

Onderzoeksbank rollen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen naar behoefte op maat geknipt worden. Ze worden vaak gebruikt in ziekenhuizen, klinieken, dokterspraktijken en laboratoria om een ​​hygiënische omgeving te creëren voor patiënten en personeel en om het schoonmaken van onderzoekstafels te vergemakkelijken.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de gebruikte onderzoeksbankrollen veilig en hygiënisch zijn en voldoen aan de normen van de medische en wetenschappelijke gemeenschap. Het is ook belangrijk om ze op de juiste manier weg te gooien om vervuiling van het milieu te voorkomen.

Bedrijfsgegevens

Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29 (geen bezoekadres)
1566 RS Assendelft

info@toiletpapierkopen.nl
Tel: +31 6 538 72 613

Whatsapp

Fax: +31 847264242

KvK: 56198647
BTW-ID: NL001119772B37
IBAN: NL42 INGB 0007450804

Aanbiedingen ontvangen?

© 2024 Toiletpapierkopen | Typefouten voorbehouden | Design: YNDI logo | Hosting: vimexx provider