Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW
  Vóór 12:00 uur besteld?  Bezorging binnen 24 uur op werkdagen
  Pallet binnen Nederland géén verzendkosten
Neutrale verpakkingen
 x 
Bestellijst - € 0,00

Bestellijst

Bestellijst is leeg


Poetsbenodigdheden zijn producten die worden gebruikt voor het reinigen en onderhouden van voorwerpen en oppervlakken. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten Poetsbenodigdheden:

Poetsdoeken: Poetsdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zoals papier, katoen, microvezel of viscose. Ze kunnen worden gebruikt voor het reinigen van oppervlakken zoals glas, meubels, vloeren en keukens.

Detergenten: Detergenten zijn chemicaliën die worden gebruikt om objecten en oppervlakken te reinigen en te desinfecteren. Ze kunnen in vloeibare of vaste vorm zijn en zijn ontworpen voor specifieke toepassingen zoals het reinigen van ramen of badkamers.

Polijstmiddelen: Polijstmiddelen kunnen worden gebruikt om items zoals auto's, sieraden en meubels te verzorgen en te onderhouden. Ze kunnen in vloeibare of pastavorm zijn en helpen oppervlakken glad en glanzend te maken.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de gebruikte Poetsbenodigdheden veilig en milieuvriendelijk zijn. Sommige reinigings- en poetsmiddelen kunnen schadelijke chemicaliën bevatten die de menselijke gezondheid en het milieu kunnen aantasten. Het is daarom aan te raden om te letten op producten die als milieuvriendelijk of biologisch afbreekbaar zijn bestempeld.

Bedrijfsgegevens

Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29 (geen bezoekadres)
1566 RS Assendelft

info@toiletpapierkopen.nl
Tel: +31 6 538 72 613

Whatsapp

Fax: +31 847264242

KvK: 56198647
BTW-ID: NL001119772B37
IBAN: NL42 INGB 0007450804

Aanbiedingen ontvangen?

© 2024 Toiletpapierkopen | Typefouten voorbehouden | Design: YNDI logo | Hosting: vimexx provider