Als je onze webshop gebruikt krijg je
×
Toiletpapierkopen
B2B webshop Toiletpapierkopen voor al uw hygiëne producten
×
 x 

Bestellijst is leeg

pallets worden gratis geleverd op werkdagen binnen 24 uur 

  (alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW)

Het Beste Toiletpapier

Je zult er maar om verlegen zitten wanneer de rol leeg is: Toiletpapier. Wanneer er niets voorhanden is, bent u blij met elk toiletpapier dat u aangeboden wordt, nood breekt immers wetten. Kassa deed de toiletpapiertest en testte 10 verschillende merken toiletpapier, allemaal drielaags. Het Lotus Royal toiletpapier kwam als beste toiletpapier uit de test.

het beste toiletpapier


Dat iedereen wel een voorkeur heeft voor bepaald toiletpapier is eigenlijk ook niet zo gek. Iedereen heeft zijn eigen toiletrituelen en daar hoort bijbehorend toiletpapier zeker bij. Hoe toiletpapier aanvoelt, hoe het scheurt, of het stevig is en of het goed absorbeert zijn allemaal belangrijke aspecten van toiletpapier. Op deze punten is het toiletpapier uit de test dan ook uitvoerig beoordeeld door 40 bewoners uit het Brabantse Nuland. 


Nederlanders gebruiken hun toiletpapier op verschillende manieren, de een vouwt, de ander rolt, de derde maakt een prop. De meeste mensen vouwen, maar liefst 75% van de Nederlanders. Het goedkope ‘schuurpapier’, het grijze harde toiletpapier, wordt in Nederland nauwelijks meer gebruikt. De meeste mensen gebruiken dubbellaags of drielaags toiletpapier. Gemiddeld gebruiken we 8,5 velletje per toiletbezoek, dat komt neer op 22.000 kilometer toiletpapier per dag in heel Nederland. De meeste mensen gebruiken toiletpapier trouwens ook voor andere doeleinden, zoals de neus snuiten of de wc-bril schoonmaken.

Beste toiletpapier; Top 5

Lotus Royal – eindcijfer 8,2
AH Extra zacht & sterk – eindcijfer 7,7
Floralys extrasoft (Lidl) – eindcijfer 7,5
Nicky Supersoft (Dirk van den broek) – eindcijfer 7,4
AH fluweelzacht met katoen – eindcijfer 7,3

Dit zijn de cijfers uit de test beste toiletpapier. Echter, het gaat niet alleen om de cijfers, maar ook welk toiletpapier u zelf prettig vindt. Hoe tevreden bent u met uw huidige toiletpapier? Bovenstaande merken toiletpapier kunnen voor u de moeite waard zijn om uit te proberen. Ga is in deze webshop naar artikel    Dezelfde kwaliteit maar dan een stuk goedkoper.

Ga is in deze webshop naar artikel p100451 Dezelfde kwaliteit maar dan een stuk goedkoper!

Klantenservice

Bedrijfsgegevens

Aanbiedingen ontvangen?

captcha 

TOP

De waardering van www.toiletpapierkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 review.

 

Schrijf u in voor de maandelijkse aanbiedingen

volg ons op:

facebook twitter Google+ linkedin