Als je onze webshop gebruikt krijg je cookies!
×
Toiletpapierkopen
B2B Toiletpapierkopen
×
 x 

Bestellijst is leeg

pallets worden gratis geleverd op werkdagen binnen 24 uur 

  (alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW)

Toiletpapier wordt dagelijks meerdere malen gebruikt en daarmee is het één van de grootste facilitaire kostenposten van een onderneming.

Het is van belang dat u een kwalitatief goed toiletpapier kunt kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Toiletpapierkopen probeert in deze behoefte te voorzien door het prijspeil en de marges zo laag mogelijk te houden. Tevens met maandelijkse aanbiedingen waarvoor u zich in kunt schrijven rechts onder op deze pagina. Een van de aantrekkelijkste voorwaarden is dat bij aanschaf van een pallet met één en hetzelfde product er gratis geleverd wordt op ieder door u gewenst adres in Nederland. 

Dat merknamen niet altijd garant staat voor kwaliteit hoef ik hier niet uit te leggen. U betaald meestal meer voor de merknaam dan voor het product. Toiletpapierkopen verkoopt alternatieven van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Er zijn verschillende varianten toiletpapier: het traditionele toiletpapier met als kern een kartonnen koker, bekend uit de supermarkt en thuis gebruik. Verder het systeem doprol toiletpapier, de coreless variant – dit is toiletpapier zonder koker, het jumbo toiletpapier is verkrijgbaar in zowel de mini als maxi variant en als laatste het bulkpack toiletpapier, losse velletjes toiletpapier.  

Klantenservice

Bedrijfsgegevens

Aanbiedingen ontvangen?

captcha 

TOP

De waardering van www.toiletpapierkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 review.