Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW
  Vóór 12:00 uur besteld?  Bezorging binnen 24 uur op werkdagen
  Pallet binnen Nederland géén verzendkosten
Neutrale verpakkingen
 x 
Bestellijst - € 0,00

Bestellijst

Bestellijst is leeg


Toiletpapier wordt dagelijks meerdere malen gebruikt en daarmee is het één van de grootste facilitaire kostenposten van een onderneming.

Het is van belang dat u een kwalitatief goed toiletpapier kunt kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Toiletpapierkopen probeert in deze behoefte te voorzien door het prijspeil en de marges zo laag mogelijk te houden. Tevens met maandelijkse aanbiedingen waarvoor u zich in kunt schrijven rechts onder op deze pagina. Een van de aantrekkelijkste voorwaarden is dat bij aanschaf van een pallet met één en hetzelfde product er gratis geleverd wordt op ieder door u gewenst adres in Nederland. 

Toiletpapier kan verschillen in het aantallen lagen, papiersoort en lengte. Toiletpapierkopen heeft 1,2,3 en 4 laags papier.

  • 1 laags wordt vaak gezien als budget toiletpapier. Dit wordt veelal gebruikt op evenementen of wanneer er minder rekening wordt gehouden met het comfort van de gebruiker.
  • 2 laags is het meest verkochte papier. Dit papier is sterk genoeg zodat het papier niet snel scheurt en het heeft een goede comfort.
  • 3 laags toiletpapier is het luxe toiletpapier. Erg sterk en zacht! Het aantal vellen geeft de lengte van het papier op de rol aan, oftewel hoe meer vellen des te langer de rol.

Soms wordt het aantal meters vermeld in plaats van het aantal vellen. Het papiersoort is ook erg belangrijk. Naturel papier kent u voornamelijk als “schuurpapier” . Het is grijs en voelt stug aan.
Tissue papier is wit papier voelt erg comfortabel. Cellulose is nog zachter dan tissue papier en heeft hierdoor het hoogste comfort.

Toiletpapierkopen heeft ook ECO papier, Dit is toiletpapier dat op ecologische wijze is geproduceerd. Dit papier kunt u herkennen aan het logo op de site. Dat merknamen niet altijd garant staat voor kwaliteit hoef ik hier niet uit te leggen. U betaald meestal meer voor de merknaam dan voor het product. Toiletpapierkopen verkoopt alternatieven van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Er zijn verschillende varianten toiletpapier: het traditionele toiletpapier met als kern een kartonnen koker, bekend uit de supermarkt en thuis gebruik. Verder het systeem doprol toiletpapier, de coreless variant – dit is toiletpapier zonder koker, het jumbo toiletpapier is verkrijgbaar in zowel de mini, midi als maxi variant en als laatste het bulkpack toiletpapier, losse velletjes toiletpapier.  

Toiletpapierkopen heeft een uitgebreid assortiment toiletpapier van traditioneel tot jumbo rollen. Van ecologisch en zacht, tot extra comfortabel meer laags papier

Bedrijfsgegevens

Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29 (geen bezoekadres)
1566 RS Assendelft

info@toiletpapierkopen.nl
Tel: +31 6 538 72 613

Whatsapp

Fax: +31 847264242

KvK: 56198647
BTW-ID: NL001119772B37
IBAN: NL42 INGB 0007450804

Aanbiedingen ontvangen?

© 2024 Toiletpapierkopen | Typefouten voorbehouden | Design: YNDI logo | Hosting: vimexx provider