Pallet binnen Nederland géén verzendkosten

  Vóór 12:00 uur besteld?  Bezorging binnen 24 uur op werkdagen

  Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Neutrale verpakkingen

0
Bestellijst
Er staan geen producten op uw bestellijst

Zeep

Navulzeep, 5 liter, lotionzeep

Lotion navulzeep, 5 liter

Een pallet met 60 dozen Navulzeep, 5 liter, lotionzeep, er...

Prijs per folie/doos van: € 37,00
Voor: € 16,29

p900c612

Emmers korrelzeep 4,5 liter

Een pallet met 108 emmers korrelzeep voor de extra vuile...

Prijs per folie/doos van: € 27,60
Voor: € 19,28

Een jerrycan met Zeepcreme, roze navulzeep,

Jerrycans met Zeepcreme (á 10 liter), roze navulzeep,

Een pallet met 60 Jerrycans, roze navulzeep, de inhoud van...

Prijs per folie/doos van: € 29,95
Voor: € 21,37

p900c612

Emmers korrelzeep 10 liter

Een pallet met 60 emmers korrelzeep voor de extra vuile...

Prijs per folie/doos van: € 27,60
Voor: € 23,08

Zeepcreme, Mevon 55, witte zeep flacon

Mevon 55, witte zeepcreme

Een pallet met 40 dozen Zeepcreme, Mevon 55, witte zeep...

Prijs per folie/doos van: € 28,95
Voor: € 24,94

Zeepcreme, Mevon 66, lotion zeep flacon

Lotionzeep, Mevon 66

Een pallet met 60 dozen Zeepcreme, Mevon 66, Lotionzeep...

Prijs per folie/doos van: € 28,95
Voor: € 26,52

Zeep Anti-bacterieel

Vloeibare anti-bacteriële zeep

Een pallet met 40 dozen vloeibare anti-bacteriële zeep . Er...

Prijs per folie/doos van: € 54,95
Voor: € 28,88

Navulzeep foam

Navulzeep Foam

Een pallet met 40 dozen navulzeep foam. Er zitten 2 x 5...

Prijs per folie/doos van: € 52,00
Voor: € 28,97

Navulzeep Hair & Body 4 Jerrycans van 5 liter per doos

Navulzeep Hair & Body 2 x 5 liter per doos

Een pallet met 40 dozen Navulzeep Hair & Body 2 Jerrycans...

Prijs per folie/doos van: € 44,50
Voor: € 30,98

Pink Lotion zeep, bag in box

Lotion zeep, bag in box

Een pallet met 80 dozen Pink Lotion zeep, bag in box, er...

Prijs per folie/doos van: € 59,95
Voor: € 37,32

Anti-bacteriële zeep, bag in box

Anti-bacteriële zeep, bag in box

Een pallet met 80 dozen Anti-bacteriële zeep, bag in box,...

Prijs per folie/doos van: € 79,95
Voor: € 41,05

9005396-02 Gojo TFX

Gojo TFX Purell

Een pallet met 210 doosjes met Gojo TFX Purell Advanced...

Prijs per folie/doos van: € 109,34
Voor: € 67,20

Hand Sanitizer, bag in box

Hand sanitizer, bag in box

Een pallet met 36 dozen Hand Sanitizer, bag in box, Er...

Prijs per folie/doos van: € 99,95
Voor: € 85,33

Geen afbeelding ingesteld

Alcohol 70% lotion navulling voor in de dispenser

Twaalf flacons met 1000 ml Alcohol 70% lotion in een doos....

Prijs per folie/doos van: € 274,95
Voor: € 237,57

Zeep5

Het wassen en hygiënisch schoon houden van zowel de handen als de werkomgeving is noodzakelijk om besmettingen en overdracht van bacteriën te voorkomen. Dit geldt zeker in gezondheids omgevingen en de voedingsindustrie. Het is dan ook van belang dat men hier de juiste producten dicht in de buurt heeft. Het handhygiëne assortiment van Toiletpapierkopen is onderverdeeld in verschillende toepassingsgebieden. Voor het standaard handen wassen zijn er foam zeep en handzeep. Daarnaast desinfectiezeep voor het doden van de bacteriën op de handen voor zware vervuilde handen is er een korrelzeep. Een groot aantal van onze handzepen en reinigers zijn verkrijgbaar in jerrycan-formaat als navulverpakking voor onze zeepdispensers. En zoals altijd is de aanschaf per pallet extreem voordelig en de pallets worden in Nederland gratis thuis bezorgd. 

Handhygiëne in de voedselindustrie

Handhygiëne is van emininet belang in de voedselverwerkingsindustrie. Dit is dan ook vastgelegd in de HACCP-richtlijnen. Worden richtlijnen voor een correcte handhygiëne niet nageleefd, dan kan er kruisbesmetting optreden - kruisbesmetting is simpel gezegd de overdracht van bacteriën van het ene op het andere product. Een goed voorbeeld hiervan is de overdracht van bacteriën van rauwe producten als bijvoorbeeld kip naar producten die al bereid zijn en klaar voor consumptie. Wil men dit voorkomen, dan is het zaak dat werknemers de richtlijnen voor een correcte handhygiëne volgen. Gebeurt dit niet, dan kunnen de gevolgen desastreus zijn: verontreinigde producten met als gevolg omzetderving; iemand wordt ziek in uw restaurant met als gevolg een rechtsgeschil, imagoschade, in een fabriek kunnen zelfs de gehele productie worden stilgelegd. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de enorme gevolgen. Zorg daarom voor duidelijke richtlijnen binnen uw organisatie en wees streng wanneer deze richtlijnen niet worden nageleefd. 

Handhygiëne in de gezondheidszorg

Net als in de voedselverwerkingsindustrie speelt handhygiëne in de gezondheidszorg een cruciale rol als het gaat om een veiligheid. Het lijkt eenvoudig, regelmatig en correct de handen wassen, maar in de praktijk blijkt dit niet altijd het geval te zijn. In de zorg ligt de druk op de werknemers erg hoog en iedere dag is opnieuw een operationele uitdaging. Het grondig wassen van de handen kan er dan wel eens bij inschieten. Om te voorkomen dat werknemers een loopje nemen met de handhygiëne, is het zaak ze te overtuigen van het belang. Is er binnen uw organisatie geen correctie handhygiëne dan kan dit serieuze gevolgen hebben voor uw reputatie en accreditatie.

Handhygiëne in fitness- en gezondheidscentra

Hoewel minder cruciaal dan in de gezondheidszorg en voedselverwerkingsindustrie, is hygiëne in fitness & health centra natuurlijk ook erg belangrijk. Klanten komen er om te werken aan hun conditie en algemeen welzijn. Dit dient dan ook te gebeuren in een gezonde en comfortabele sfeer. Synoniem aan gezond en comfortabel staat schoon; een schone omgeving waarin mensen zich fijn voelen is even belangrijk als de fitnessprogramma's en trainingen die men aan biedt. Een groot aantal ex-leden van sportclubs geeft zelfs aan vertrokken te zijn, omdat de hygiëne te wensen over liet. Zorg dus dat uw hygiëne op orde is, is dit niet het geval dan kan u dit klanten kosten. Zorg voor producten voor handontsmetting - bijvoorbeeld Purell - en ontsmettingsmiddel of wet wipes voor het reinigen van de fitnesstoestellen. Ook dient er natuurlijk voldoende gelegenheid te zijn om de handen te wassen en een volledige uitgeruste kleedkamer.

Handhygiëne in hotels

Het zal geen verrassing zijn dat loyaliteit - lees vaste klanten - enorm belangrijk is voor de hospitality industrie. Het kost ontzettend veel moeite om nieuwe klanten aan te trekken, het is dan ook belangrijk dat deze klanten bij u blijven. Bovendien, klanten die tevreden zorgen weer voor nieuwe klanten door middel van aanbevelingen. Investeer daarom in gastloyaliteit. Zorg er daarom voor dat elk verblijf piekfijn in orde is en dat de kamers fris en schoon zijn. Dit betekent dat hygiëne en in het bijzonder de handhygiëne streng nageleefd moeten worden. U kunt de tevredenheid van uw gasten en werknemers laten stijgen door slechts een aantal kleine aanpassingen: zorg dat op elke hotelkamer een flacon handontsmetting klaar ligt voor de gast. Zelfs na het vertrek zullen gasten gebruik blijven maken van dit product. Iedere keer dat de gast ervan gebruik maakt zal men terugdenken aan het verblijf. Desinfectiemiddelen voor handhygiëne kunnen eventueel ook aan werknemers worden verstrekt. Dit toont dat u begaan bent met hun welzijn. Kies in uw kamers en toiletten voor handhygiëne producten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Dit in verband met maatschappelijke betrokkenheid. 

Handhygiëne in productieomgevingen

Werknemers dienen te werken in een gezonde productieomgeving. Mensen vullen zich beter en de arbeidsproductiviteit zal stijgen. Dit is vooral van belang in productieomgevingen. Hier wordt voornamelijk met de handen gewerkt en handhygiëne speelt dan ook een vitale rol voor het welzijn van werknemers. Toiletpapierkopen levert een breed assortiment aan producten die de hygiëne binnen productieomgevingen waarborgen, waarvan desinfectiezeep - en middelen zonder meer de belangrijkste zijn om de verspreiding van ziekmakende bacteriën en virussen tegen te gaan. Hang op zichtbare plaatsen zeepdispensers neer.

Handhygiëne in kantooromgevingen 

Ook de handhygiëne in kantooromgevingen mag natuurlijk niet over het hoofd worden gezien. Honderden tot duizenden keer per dag komen werknemers in aanraking met bacteriën: de knop van de deur, lift, contact met collega's, toetsenborden en klanten. Ziekteverzuim kan hier een gevolg zijn en ziekteverzuim leidt tot een verminderde productiviteit. Zorg daarom voor een correct handhygiëneplan waarin de gezondheid van uw werknemers centraal staat: aansporen tot het gebruik van producten ter bevordering van de handhygiëne en het regelmatig wassen van de handen, in ieder geval na een toiletbezoek. De resultaten zijn de investeringen meer dan waard. Hang op zichtbare plaatsen zeepdispensers neer.

Bedrijfsgegevens

Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29 (geen bezoekadres)
1566 RS Assendelft

info@toiletpapierkopen.nl
Tel: +31 6 538 72 613
Fax: +31 847264242

KvK: 56198647
BTW-ID: NL001119772B37
IBAN: NL42 INGB 0007450804

Aanbiedingen ontvangen?

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen