Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW
  Vóór 12:00 uur besteld?  Bezorging binnen 24 uur op werkdagen
  Pallet binnen Nederland géén verzendkosten
Neutrale verpakkingen
 x 
Bestellijst - € 0,00

Bestellijst

Bestellijst is leeg


Zeep is een reinigings- en conditioneringsproduct dat wordt gebruikt om vuil, bacteriën en andere verontreinigingen van de huid en andere oppervlakken te verwijderen. Er zijn verschillende soorten zeep, die verschillende ingrediënten en eigenschappen kunnen hebben, afhankelijk van het doel en het beoogde gebruik.

Traditionele zepen zijn gemaakt van een combinatie van vetzuren en basen, gemaakt door middel van verzeping. Ze kunnen in verschillende vormen voorkomen, zoals repen, vloeistoffen of gels, en kunnen een verscheidenheid aan ingrediënten bevatten, zoals essentiële oliën, parfums en vochtinbrengende crèmes.

Er zijn ook speciale zepen die voor verschillende doeleinden zijn ontworpen, zoals antibacteriële zepen die bacteriën en ziektekiemen op de huid kunnen verminderen, of hypoallergene zepen die geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid. Er zijn ook zepen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in haarverzorging, zoals shampoos en conditioners.

Bij het gebruik van zeep is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze grondig wordt afgespoeld om eventuele resten te verwijderen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de zeep niet te sterk is en je huid of andere oppervlakken niet irriteert of uitdroogt.

Bedrijfsgegevens

Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29 (geen bezoekadres)
1566 RS Assendelft

info@toiletpapierkopen.nl
Tel: +31 6 538 72 613

Whatsapp

Fax: +31 847264242

KvK: 56198647
BTW-ID: NL001119772B37
IBAN: NL42 INGB 0007450804

Aanbiedingen ontvangen?

© 2024 Toiletpapierkopen | Typefouten voorbehouden | Design: YNDI logo | Hosting: vimexx provider