Pallet binnen Nederland géén verzendkosten

  Vóór 12:00 uur besteld?  Bezorging binnen 24 uur op werkdagen

  Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Neutrale verpakkingen

0
Bestellijst
Er staan geen producten op uw bestellijst

1Uw bestellijst
Er staan geen producten op uw bestellijst
Product totaal:


2 Afrekenen

Registreer om te profiteren van uw vaste klant account.
  • done Bestel sneller
  • done Maak en onderhoud een adresboek
  • done Orderoverzicht en -geschiedenis
Als vaste klant afrekenen


3 Kies verzendmethode
U kunt een verzendmethode selecteren nadat u ingelogd bent of als gast een verzendadres ingevuld hebt
€ 0,00 Totale verzendkosten:

€ 0,00 BTW totaal:


Totaal: € 0,00


4 Kies betaalmethode
Er kan nog geen betaalmethode geselecteerd worden. Dit kan nadat u heeft opgeven dat u als gast of als klant wil afrekenen.


5 Aantekeningen en speciale verzoeken
Aantekeningen en speciale verzoeken
Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Klein de goedkoopste logo

  • Toiletpapierkopen zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten.
  • Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan Toiletpapierkopen kenbaar heeft gemaakt.
  • Met inachtneming van hetgeen hierover in lid 4 van dit artikel is vermeld, zal Toiletpapierkopen geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch meest 1 a 3 werkdagen uitvoeren, tenzij consument akkoord is gegaan met een langere leveringstermijn. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. De consument heeft geen recht op een schadevergoeding.
  • Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de consument geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding.
  • In geval van ontbinding conform het lid 3 van dit artikel zal Toiletpapierkopen het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.
  • Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal Toiletpapierkopen zich inspannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de bezorging zal op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd. Bij vervangende artikelen kan het herroepingsrecht niet worden uitgesloten. De kosten van een eventuele retourzending zijn voor rekening van de consument.
  • Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij Toiletpapierkopen tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan Toiletpapierkopen bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Bedrijfsgegevens

Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29 (geen bezoekadres)
1566 RS Assendelft

info@toiletpapierkopen.nl
Tel: +31 6 538 72 613
Fax: +31 847264242

KvK: 56198647
BTW-ID: NL001119772B37
IBAN: NL42 INGB 0007450804

Aanbiedingen ontvangen?