Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW
  Vóór 12:00 uur besteld?  Bezorging binnen 24 uur op werkdagen
  Pallet binnen Nederland géén verzendkosten
Neutrale verpakkingen

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manieren afrekenen. Hieronder begrepen zijn iDEAL, PayPal, Creditcard, Betaalknop (ook achteraf betaling mogelijk), Belfius Direct Net. iDEAL is verreweg de snelste, meest makkelijke en veilige manier om uw bestelling af te rekenen. Ok kunt u iDeal in3 gebruiken. Via iDeal betalen in 3 keer zonder rente. Wanneer u gebruik maakt van telebankieren (online bankieren) kunt u met iDEAL betalen.

 

iDeal is bij Toiletpapierkopen altijd gratis. U kunt gebruikmaken van iDEAL wanneer u bankiert met één van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank. Bij deze optie betaalt u via de eigen vertrouwde website van uw bank. Wanneer u wilt betalen via iDEAL selecteert u deze optie tijdens het invoeren van uw bestelgegevens; de rest wijst zichzelf.
in3 Wil je een grote uitgave liever spreiden in drie termijnen? Kies dan voor de afrekenen met in3. Een betaalmethode waarbij je het gehele bedrag in 3 gelijke termijnen betaald zónder rente binnen 60 dagen via iDeal.  Voorwaarde is bij het adres invullen móet tevens het telefoonnummer beginnend met de landcode (+31) worden ingevuld.
Bij Toiletpapierkopen kunt u ook met een MasterCard of VISA creditkaart betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens beveiligd verstuurt. Zodra uw creditcardgegevens zijn gecontroleerd wordt uw bestelling in behandeling genomen en verzonden. De Creditcardmaatschappij brengt een klein percentage van het bedrag in rekening
PP logo Bij Toiletpapierkopen kunt u middels PayPal betalen. Een PayPal-rekening is als ware een digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. U hoeft niet langer creditcardgegevens te onthouden of naar uw random reader te zoeken. Het enige wat u voor een PayPal betaling nodig heeft is uw e-mailadres en PayPal wachtwoord. Op de website van PayPal kunt meer informatie vinden.
Klarna

Eerst zien, dan betalen! Klarna biedt je een aantal grote voordelen ten opzichte van een hoop andere betaalmethodes. Duidelijke en overzichtelijke mijn Klarna omgeving waar alles facturen netjes terug te vinden zijn. Ze hebben alleen een postcode en een e-mailadres nodig. Zo simpel is betalen met Klarna. Achteraf betalen met wordt door steeds meer consumenten als favoriete betaalmethode gezien. Bestel nu betaal later (Hiervoor is het van belang dat u uw telefoongegegevens exact invoerd te beginnen met de landcode voor Nederland is dit +31)

belfius Belfius Direct Net is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Zo kunt u met een Belfius-rekening gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. Waarbij de BTW verlegd kan worden mits er een geldig BTW nummer voor handen is

Toiletpapierkopen stuurt u een factuur wanneer u doormiddel van een overschrijving of de QR code op de factuur kunt betalen. Na ontvangst van de betaling worden de producten direct verzonden.

Na minimaal vier bestellingen is het mogelijk om achteraf (maximale betalingstermijn 14 dagen) per factuur te betalen. Deze mogelijkheid kunt u na minimaal vier bestellingen via mail aanvragen bij: info@toiletpapierkopen.nl

Bedrijfsgegevens

Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29 (geen bezoekadres)
1566 RS Assendelft

info@toiletpapierkopen.nl
Tel: +31 6 538 72 613

Whatsapp

Fax: +31 847264242

KvK: 56198647
BTW-ID: NL001119772B37
IBAN: NL42 INGB 0007450804

Aanbiedingen ontvangen?

© 2024 Toiletpapierkopen | Typefouten voorbehouden | Design: YNDI logo | Hosting: vimexx provider