Als je onze webshop gebruikt krijg je cookies!
×
Toiletpapierkopen
B2B Toiletpapierkopen
×
 x 

Cart empty

pallets worden gratis geleverd op werkdagen binnen 24 uur. I.v.m. de corona crisis kan het soms wat langer duren

Helaas, een aantal producten zijn uitverkocht, laat uw emailadres achter en zodra het product weer voorradig is krijgt u een seintje 

  (alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW)

Uw eerste bezoek aan Toiletpapierkopen?

 • Ga eerst winkelen, hierna bij het afrekenen, heeft u de keuze als gast te kunnen bestellen en afrekenen (uw gegevens worden niet opgeslagen) of u kunt uw opgeven als nieuwe klant, hierbij kunt u uw bedrijfsnaam, verzend- en factuuradres e.d. opgeven deze worden opgeslagen voor de volgende keer. Vul alle gevraagde gegevens in. Hierna kunt de voorwaarden accepteren en klikt u op de knop "bevestig bestelling" helemaal onderaan de pagina. Het bestelproces komt hierna vanzelf op gang.

Vervolgorders?

 • Eerst winkelen, hierna, in het afrekenscherm inloggen met uw gebruiksnaam en wachtwoord mits u klant bent, of als gast afrekenen. Kies hierna de gewenste betaal- en levermogelijkheden.  Wanneer u akkoord bent met onze leveringsvoorwaarden en deze aangevinkt heeft, klikt u op de bevestigingsknop helemaal onderaan de pagina.

Plaatsen van orders: Hoewel bestellen via het bestelformulier onze voorkeur geniet, zijn wij uiteraard ook beschikbaar om u persoonlijk te woord te staan en u door het bestelproces te begeleiden.

 

Levertermijn:

 • De levertijd is gemiddeld 24 uur op werkdagen besteld voor 12:00 uur op een werkdag. De aangegeven termijn is een indicatie en zal nooit bindend kunnen zijn. Indien u exact wilt weten wanneer u uw bestelling kunt verwachten kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij hebben een eigen magazijn dus kunnen direct bekijken of de door u gewenste artikelen op voorraad zijn.
 • Zendingen die na 12:00 uur geplaatst worden hebben meestal één extra leverdag nodig m.b.t. verzending.
 • De levering zal plaatsvinden op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 7:00 en 18:00 uur.
 • De bestelde goederen zullen worden afgeleverd op het door u opgegeven adres. Onze eigen transporteur zal leveren tot de voordeur of het magazijn. Indien u gevestigd bent op een 1ste verdieping of hoger dan dient u de goederen zelf naar boven te transporteren.
 • Kort voor levering neemt de transporteur telefonisch contact met u op als u dat wenst. 
 • Indien u op het moment van leveren niet aanwezig bent, dan zal onze transporteur een bericht bij u in de brievenbus achterlaten. Op dit bericht vindt u een telefoonnummer waarmee u binnen 3 werkdagen een  nieuw leveringsafspraak kunt maken. Deze levering zal in overleg met u op het afgesproken moment plaatsvinden.

Franco ordergrens:

 • De levering van pallets met één en hetzelfde product binnen Nederland is gratis
 • De franco ordergrens voor Nederland bedraagt  € 450,- exclusief BTW voor losse artikelen. Onder deze grens zijn wij genoodzaakt om € 7,50 exclusief BTW verzendkosten in rekening te brengen voor een artikel onder de 10 kg. Voor een artikel boven de 10 kg maar onder de 30 kg is dat € 13,75 exclusief BTW. Artikelen boven de 30 kilo maar onder de franco ordergrens brengen wij € 35,-. exclusief BTW in rekening
 • De franco ondergrens voor landen buiten Nederland bedraagt € 650,- exclusief BTW. Onder deze grens zijn wij genoodzaakt om  € 35,-. verzendkosten in rekening te brengen afhankelijk van de afstand.

Betalingsvoorwaarden:

 • Bij de eerste twee orders zal er altijd vooruitbetaald moeten worden voor de levering van uw order.
 • Indien u kiest voor de betalingsoptie bankoverschrijving zullen wij de bestelling versturen als de overschrijving bij ons binnen is (meestal binnen 48 uur);
 • Indien u met iDEAL betaald kan de order vaak nog dezelfde werkdag verstuurd worden (mits u voor 12:00 uur heeft besteld) en betalen met iDEAL is gratis.
 • Indien u met Klarna betaald en uw besteld voor 12:00 uur kan de order vaak nog dezelfde werkdag worden verstuurd. 
 • Indien u een account bij ons heeft aanmaakt en reeds 2 orders bij ons heeft besteld , is het mogelijk om de bestelling op rekening te kopen. Na uw aanvraag zal er samen met u een kredietlimiet afgesproken worden. De betalingstermijn is 30 dagen. 

.

Klantenservice

Bedrijfsgegevens


TOP

De waardering van www.toiletpapierkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 review.