Print

Toiletpapierkopen

Het kantoor 

Toiletpapierkopen is dé webshop en uw leverancier voor alle soorten hygiënepapier en aanverwante producten.

Wat toiletpapierkopen zo uniek maakt, is het feit dat wij voldoen aan al uw wensen en behoeften op het gebied van hygiëneproducten. Reeds 262 vaste klanten uit Nederland, Duitsland, België en Luxemburg kiezen uit het uitgebreide assortiment dat toiletpapierkopen te bieden heeft. Dit assortiment bestaat uit o.a.: toiletpapier, handdoekjes, handdoekrollen, industrierollen, afvalbakken, dispensers, servetten, poets- en schoonmaakdoeken, sanitaire hygiëne artikelen, luchtverfrissers, zeep en andere gerelateerde artikelen. Kortom alles wat u op dit gebied nodig heeft.

Toiletpapierkopen richt zich op campings, horeca, instellingen (kinderdagverblijven, scholen en ziekenhuizen) garage's, werkplaatsen, schoonmaakbedrijven, melkveehouderijen en het MKB. Maar ook aan de industrie en andere grootverbruikers. Wij hebben voor alle bekende merken alternatieve producten van een hoge kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs.

Let u vooral op de prijzen bij aanschaf van artikelen per pallet! Nergens goedkoper!! We begrijpen als geen ander dat wij moeten proberen u het leven aangenamer en makkelijker te maken. Dus we leveren bij u tot de voordeur, geen gesleep meer :-)

 

Toiletpapierkopen  staat voor:

Mocht u nog een vraag hebben over een bepaald product of kunt u het door u gewenste product niet in ons assortiment vinden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen of een email te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 In de Zaanstreek überhaupt geen verzendkosten

 Bezorging binnen 24 uur

Betalen via je eigen bank met iDEAL

Betalen met creditcard via Mollie

Beveiligde verbinding

Neutrale verpakkingen

Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29
1566 RS Assendelft
Tel + 31 (0)6 538 72 613
Fax + 31 847264242
KvK 56198647 
BTW-ID  NL001119772B37
IBAN NL42 INGB 0007450804