Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW
  Vóór 12:00 uur besteld?  Bezorging binnen 24 uur op werkdagen
  Pallet binnen Nederland géén verzendkosten
Neutrale verpakkingen

Herroepingsrecht

Consumenten hebben het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. U heeft na de annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 45,00 per pallet. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Toiletpapierkopen  geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@toiletpapierkopen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischer wijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een artikel beschadigd wordt tijdens het transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek hiervan melding bij ons te doen. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@toiletpapierkopen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Identiteit ondernemer

Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29
1566 RS Assendelft
info@toiletpapierkopen.nl
06-53872613
KVK NUMMER 56198647
BTW NUMMER NL001119772B37

 

Formulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

— Aan
Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29
1566 RS Assendelft
info@toiletpapierkopen.nl
06-53872613

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 
 
 
 

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                     — Bestelnummer :

       
 
 
 
 
 
 

 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 
 
 
 

 

— Naam/Namen consument(en)

 
 
 
 

 

— Adres consument(en) :

 
 
 
 

 

— IBAN Rekeningnummer:

 
 
 
 

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 
 
 
 

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 
 
 
 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

Bedrijfsgegevens

Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29 (geen bezoekadres)
1566 RS Assendelft

info@toiletpapierkopen.nl
Tel: +31 6 538 72 613

Whatsapp

Fax: +31 847264242

KvK: 56198647
BTW-ID: NL001119772B37
IBAN: NL42 INGB 0007450804

Aanbiedingen ontvangen?

© 2024 Toiletpapierkopen | Typefouten voorbehouden | Design: YNDI logo | Hosting: vimexx provider