Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW
  Vóór 12:00 uur besteld?  Bezorging binnen 24 uur op werkdagen
  Pallet binnen Nederland géén verzendkosten
Neutrale verpakkingen
O.a. deze bedrijven bestellen bij Toiletpapierkopen
roveg logo

Roveg Fruit B.V.

Roveg is een internationale speler en ondernemend familie bedrijf. Zo’n 250 werknemers verzorgen dagelijks onze klanten van verse producten. Met een eigen distributie centrum uitgerust met rijpingscellen, verpakkingslijnen hebben we alles is huis om snel te schakelen en de klant te voorzien van een breed assortiment aan conventionele, Ready to Eat en biologische producten zowel in kleinpak als bulkverpakking.
Een jong en gedreven team zorgt er elke dag in -16 - talen voor dat de wensen van de klant en dedicated partners vervuld worden.

UpTocoffee

UpTo Coffee

UpTo Coffee Kasbergen realiseert bij haar relaties een persoonlijke, optimale oplossing voor koffie en andere warme dranken via automaten of conventionele koffiesystemen. Door onze ruime 15 jaar ervaring, bent u bij UpTo Coffee Kasbergen aan het juiste adres voor het lekkerste kopje koffie.

Logo diamant vector1

Diamant Schoonmaakbedrijf

Goed schoonmaken is nauwgezet werk. De schoonmakers van Diamant Schoonmaakbedrijf in Groningen zijn nauwkeurig en werken enthousiast, met hart en inzet.

Al sinds 2005 maakt Diamant schoon op kantoren, scholen,  praktijken, kinderdagverblijven en sportcomplexen. Diamant zorgt ervoor dat alles blinkt! 
Logo glomar

Glomare Offshore 

Glomar Offshore B.V. (Glomar) is een particulier bedrijf gevestigd in Den Helder, Nederland, en exploiteert een gevarieerde vloot van speciaal gebouwde offshore ondersteuningsschepen, die voldoen aan buitengewoon hoge normen op het gebied van veiligheid en operationele capaciteiten. 

 

Camping en Kampeerboederij ´t Boerenerf

Camping en Kampeerboerderij 't Boerenerf is een flinke gezinscamping met jaar-, seizoens- en toeristische plaatsen, voor senioren en jonge gezinnen. De camping ligt centraal in Nederland aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug met uitgestrekte bossen. Het prachtige Henschotermeer bevindt zich op loopafstand direct naast de camping.

 

KROHNE Nederland

KROHNE is een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie.

 

Stichting Kamer Centrum Nijmegen

Stichting Kamer Centrum Nijmegen beheert, verhuurt en onderhoudt kamers in diverse prijsklassen en afmetingen in NIJMEGEN  

Aquanoves Schoonmaakbedrijf

Uw partner voor schoonmaak en glazenbewassing. We zijn een bedrijf met persoonlijke aandacht en service en vanaf 2006 actief in Nijmegen en omgeving.

 
Toiletpapierkopen werkt samen met:

http://www.startmenus.nl/#

Het begintpunt voor het zoeken naar diensten, producten of bedrijven

http://vinddirect.nl/

Vindt het direct op vind direct

logo linkotheek

Linkotheek

Een goede manier om verschillende bedrijven te vinden

  schoonmaakbedrijf-info.nl


De informatie site voor het zoeken naar schoonmaakbedrijven in de breedste zin van het woord

Bedrijfsgegevens

Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29 (geen bezoekadres)
1566 RS Assendelft

info@toiletpapierkopen.nl
Tel: +31 6 538 72 613

Whatsapp

Fax: +31 847264242

KvK: 56198647
BTW-ID: NL001119772B37
IBAN: NL42 INGB 0007450804

Aanbiedingen ontvangen?

© 2024 Toiletpapierkopen | Typefouten voorbehouden | Design: YNDI logo | Hosting: vimexx provider