Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW
  Vóór 12:00 uur besteld?  Bezorging binnen 24 uur op werkdagen
  Pallet binnen Nederland géén verzendkosten
Neutrale verpakkingen

Uw eerste bezoek aan Toiletpapierkopen?

 • Ga eerst winkelen, hierna in het afrekenenscherm, wordt eerst het land gevraagd waar de producten heen moeten, dit heeft alles te maken met het verzendproces. Kies hierna de gewenste betaal- en levermogelijkheden. Vervolgens in het rechterscherm heeft u de keuze als gast te kunnen bestellen en afrekenen (uw gegevens worden niet opgeslagen) of u kunt uw opgeven als nieuwe klant, hierbij kunt u uw bedrijfsnaam, verzend- en factuuradres e.d. opgeven deze worden opgeslagen voor de volgende keer. Bij deze optie kunt u een overzicht van de orders zien, de bestelhistorie en het bestelproces loopt vele malen sneller.
 • Vul alle gevraagde gegevens aangeduid met een * in. Als u eerst de goederen wilt ontvangen en dan pas wil betalen kunt u gebruik maken van Klarna, hierbij is het van belang dat u de gegevens juist invult. Een verplicht, maar tevens kritiek veld is het telefoonnummer, dit moet beginnen met een + en daarna het landnummer.
 • Hierna kunt de voorwaarden accepteren en klikt u op de knop "bevestig bestelling" helemaal rechts onderaan de pagina. Het bestelproces komt hierna geautomatiseerd op gang.

Vervolgorders?

 • Eerst winkelen, hierna, in het afrekenscherm, wordt eerst het land gevraagd waar de producten heen moeten, dit heeft alles te maken met het verzendproces. Kies hierna de gewenste betaal- en levermogelijkheden. Daarna in het rechterscherm inloggen met uw gebruiksnaam en wachtwoord mits u klant bent.  Wanneer u akkoord bent met onze leveringsvoorwaarden en deze aangevinkt heeft, klikt u op de bevestigingsknop helemaal rechts onderaan de pagina.

Plaatsen van orders: Hoewel bestellen via het bestelformulier onze voorkeur geniet, het bestelproces komt dan op geautomatiseerd op gang, zijn wij uiteraard ook beschikbaar om u persoonlijk te woord te staan en u door het bestelproces te begeleiden.

 Levertermijn:

 • De levertijd is gemiddeld 24 uur op werkdagen besteld vóór 12:00 uur op een werkdag. De aangegeven termijn is een indicatie en zal nooit bindend kunnen zijn. Indien u exact wilt weten wanneer u uw bestelling kunt verwachten kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij hebben een eigen magazijn dus kunnen direct bekijken of de door u gewenste artikelen op voorraad zijn.
 • Zendingen die na 12:00 uur geplaatst worden hebben meestal één extra leverdag nodig m.b.t. verzending.
 • De levering zal plaatsvinden op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 7:00 en 18:00 uur.
 • De bestelde goederen zullen worden afgeleverd op het door u opgegeven adres. Onze eigen transporteur zal leveren tot de voordeur of het magazijn. Indien u gevestigd bent op een 1ste verdieping of hoger dan dient u de goederen zelf naar boven te transporteren.
 • Kort voor levering neemt de transporteur telefonisch contact met u op. 
 • Indien u op het moment van leveren niet aanwezig bent, dan zal onze transporteur een bericht bij u in de brievenbus achterlaten. Op dit bericht vindt u een telefoonnummer waarmee u binnen 3 werkdagen een  nieuw leveringsafspraak kunt maken. Deze levering zal in overleg met u op het afgesproken moment plaatsvinden.

Franco ordergrens:

 • De levering van pallets met één en hetzelfde product binnen Nederland is gratis. 
 • De franco ordergrens voor Nederland bedraagt  € 650,- exclusief BTW voor losse artikelen. Onder deze grens zijn wij genoodzaakt om € 8,90 exclusief BTW verzendkosten in rekening te brengen voor een artikel onder de 10 kg. Voor een artikel boven de 10 kg maar onder de 30 kg is dat € 13,25 exclusief BTW. Artikelen boven de 30 kilo maar onder de franco ordergrens brengen wij € 45,-. exclusief BTW in rekening
 • De franco ondergrens voor landen buiten Nederland bedraagt € 650,- exclusief BTW. Onder deze grens zijn wij genoodzaakt om  minimaal € 45,-. verzendkosten in rekening te brengen afhankelijk van de afstand.

Betalingsvoorwaarden:

 • Bij de eerste vier orders zal er altijd vooruitbetaald moeten worden voor de levering van uw order.
 • Indien u kiest voor de betalingsoptie bankoverschrijving zullen wij de bestelling versturen als de overschrijving bij ons binnen is (meestal binnen 48 uur);
 • Indien u met iDEAL betaald kan de order vaak nog dezelfde werkdag verstuurd worden (mits u vóór 12:00 uur heeft besteld) en betalen met iDEAL is gratis.
 • Indien u met Klarna betaald en uw besteld voor 12:00 uur kan de order vaak nog dezelfde werkdag worden verstuurd. Een kritiek invul veld bij Klarna is het telefoonnummer vul dit altijd in beginnend met een + en dan een landnummer
 • Indien u een account bij ons heeft aanmaakt en reeds vier orders bij ons heeft besteld , is het mogelijk om de bestelling op rekening te kopen. Na uw aanvraag zal er samen met u een kredietlimiet afgesproken worden. De betalingstermijn is 14 dagen. 

.

Bedrijfsgegevens

Toiletpapierkopen
Tamis Weer 29 (geen bezoekadres)
1566 RS Assendelft

info@toiletpapierkopen.nl
Tel: +31 6 538 72 613

Whatsapp

Fax: +31 847264242

KvK: 56198647
BTW-ID: NL001119772B37
IBAN: NL42 INGB 0007450804

Aanbiedingen ontvangen?

© 2024 Toiletpapierkopen | Typefouten voorbehouden | Design: YNDI logo | Hosting: vimexx provider